Το Προσωπικό του Π.Μ.Σ. στη «Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων»

Βελισσαρίου Ευστάθιος | Διευθυντής του Π.Μ.Σ «Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων»

Ο κύριος Βελισσαρίου Ευστάθιος γεννήθηκε στη Γερμανία και είναι απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικών επιστημών του ΑΠΘ και κάτοχος διδακτορικού Διπλώματος από τη Σχολή Πολιτικής Οικονομίας του Πανεπιστημίου LMU στο Μόναχο.

Από το 2005 είναι καθηγητής στο ΤΕΙ Θεσσαλίας (αρχικά) στο Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων και σήμερα στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Από το 2000 αποτελεί μέλος του Συνεργαζόμενου Εκπαιδευτικού Προσωπικού του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Διετέλεσε επί σειρά ετών προϊστάμενος του Τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Θεσσαλίας, καθώς και αντιπρύτανης του ΤΕΙ Θεσσαλίας από το 2013 έως και το 2017.

Είναι Διευθυντής του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων».

Δείτε ολόκληρο το βιογραφικό εδώ

Email: belissar@teilar.gr

Γιώργος Ασπρίδης | Καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Ο Γιώργος Ασπρίδης εξελέγη Καθηγητής του Τμήματος Διοίκησης και Διαχείρισης Έργων του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας το Φεβρουάριο του 2010 και τον Αύγουστο του 2013 εντάχθηκε στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Το 2015 εξελέγη στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή. Διδάσκει μαθήματα που αφορούν την Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, τη Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων, τις Επιχειρησιακές Επικοινωνίες και τέλος την Επιχειρηματική Ηθική και την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

Σπούδασε στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών και έλαβε το πτυχίο του το 1993.

Δείτε ολόκληρο το βιογραφικό εδώ

Email: aspridis@teilar.gr

Βασιλική Καλαντζή | Αναπληρώτρια Καθηγήτρια

Έλαβε το δίπλωμα του Χημικού Μηχανικού από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, και το μεταπτυχιακό και διδακτορικό της δίπλωμα από το Τμήμα Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Texas A&M των ΗΠΑ.

Εργάστηκε σε ερευνητικά έργα στις ΗΠΑ και στην Ελλάδα ως μηχανικός διεργασιών και σύμβουλος μηχανικός σε θέματα διαχείρισης περιβαλλοντικών έργων και αειφορίας.

Δείτε ολόκληρο το βιογραφικό εδώ

Email: kazantzi@teilar.gr

Κουστέλιος Αθανάσιος | Kαθηγητής Οργάνωσης – Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Ο Αθανάσιος Κουστέλιος είναι Kαθηγητής Οργάνωσης – Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Διετέλεσε Αναπληρωτής Πρύτανη στο Παν. Θεσσαλίας την περίοδο 2013-2014, Πρόεδρος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Παν. Θεσσαλίας την περίοδο 2004-2006 και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Αθλητισμού (Ελλ.Ε.Δ.Α.) την περίοδο 2002-2004, ενώ είναι Διευθυντής του Εργαστηρίου Οργάνωσης Διοίκησης Αθλητισμού & Αναψυχής του Τ.Ε.Φ.Α.Α. – Παν. Θεσσαλίας από το 2005 μέχρι σήμερα.

Δείτε ολόκληρο το βιογραφικό εδώ

Email: akoustel@pe.uth.gr

Στέφανος Κόφφας

Ο Δρ. Στέφανος Κόφφας είναι Πτυχιούχος Κοινωνικός Λειτουργός απόφοιτος του ΑΤΕΙ Αθήνας (1994) και Πτυχιούχος Κοινωνιολόγος, απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών (2004).

Απέκτησε μεταπτυχιακό Μ.Α. στο Quality Management (2001), τμήμα Κοινωνικής Παιδαγωγικής από το Kastholische Universität Eichstätt της Γερμανίας και ειδίκευση σε μεταπτυχιακό επίπεδο M.A. στην συγκριτική Ευρωπαϊκή Κοινωνική Πολιτική στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών (2008), από το Ludwig Maximilian Universität München της Γερμανίας.

Είναι κάτοχος Διδακτορικού Ph.D. (2008) από το Kastholische Universität Eichstätt της Γερμανίας, του τμήματος Κοινωνικής Παιδαγωγικής, όπου ειδικεύτηκε στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής.

Δείτε ολόκληρο το βιογραφικό εδώ

Email: Koffas@gmx.de

Λεβέντη Θεοδοσία | Καθηγήτρια Εφαρμογών με εξειδίκευση στη «Μηχανογραφημένη Λογιστική»

Η Θεοδοσία Λεβέντη έλαβε το πτυχίο της από το τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστήμιου και αργότερα απέκτησε το μεταπτυχιακό της δίπλωμα στην Χρηματοοικονομική και Τραπεζική Διοικητική από το Πανεπιστήμιο του Πειραιά, ενώ η εκπόνηση της διδακτορικής της διατριβής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σήμερα είναι Καθηγήτρια Εφαρμογών με εξειδίκευση στη «Μηχανογραφημένη Λογιστική» στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Έχει διδάξει σε όλα τα τμήματα της Σ.Δ.Ο. του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας τα μαθήματα «Λογιστική Ι», «Λογιστική ΙΙ», «Μηχανογραφημένη Λογιστική», «Κοστολόγηση» και «Λογιστική Εταιρειών», καθώς και σε μεταπτυχιακά προγράμματα των τμημάτων αυτών.

Δείτε ολόκληρο το βιογραφικό εδώ

Email: leventi@teilar.gr

Μπαμπαλιούτας Λάμπρος

Ο Μπαμπαλιούτας Λάμπρος σπούδασε αρχικά στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Παν/μίου από το οποίο και αποφοίτησε το 1993, έχοντας λάβει υποτροφίες από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών.

Στη συνεχεία σπούδασε στο Τμήμα Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από το οποίο και αποφοίτησε το έτος 1998.

Δείτε ολόκληρο το βιογραφικό εδώ

Email: babalioutas.l@dsa.gr

Μπέλιας Δημήτριος | Επιστημονικός Συνεργάτης

Ο Δημήτριος Μπελιάς, είναι απόφοιτος του Τμήματος Μάρκετινγκ της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Α.Τ.Ε.Ι Θεσσαλονίκης, κάτοχος μεταπτυχιακού στη Τραπεζική – (Χρηματοοικονομικά) και κάτοχος μεταπτυχιακού στην Εκπαίδευση Ενηλίκων (Επιστήμες της Αγωγής) από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Το 2015 αναγορεύτηκε διδάκτορας στην Οργανωσιακή Συμπεριφορά και Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Τίτλος διατριβής : «Ηγεσία, Οργανωσιακή Κουλτούρα & Επαγγελματική Ικανοποίηση Εργαζομένων σε Τραπεζικό Οργανισμό».

Δείτε ολόκληρο το βιογραφικό εδώ

Email: dbelias@teilar.gr

Μπλάνας Νικόλαος | Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Από το Ακαδημαϊκό έτος 2010-2011 μέχρι σήμερα) έχει δίδαξε τα μαθήματα: Αρχές Διοίκησης και Διαχείρισης έργων, Αξιολόγηση Επενδύσεων, Διαχείριση και Αξιολόγηση Προγραμμάτων, Περιφερειακή Ανάπτυξη, Σεμινάριο τελειοφοίτων και Εισαγωγή στη Λογιστική.

Δείτε ολόκληρο το βιογραφικό εδώ

Email: nikosblanas@teilar.gr, nikosmplanas@gmail.com

Παπαδημόπουλος Ιωάννης | Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Ο Ιωάννης Παπαδημόπουλος είναι Kαθηγητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Θεσσαλίας.

Σπούδασε Νομικά στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και στη συνέχεια στο Γιούστους Λίεμπεκ Πανεπιστήμιο του Γκίσσεν Γερμανίας, όπου αναγορεύτηκε Διδάκτωρ Νομικής.

Η ερευνητική και επαγγελματική του δραστηριότητα επικεντρώνεται στους κλάδους του Ιδιωτικού και Ευρωπαϊκού Δικαίου.

Υπήρξε μεταδιδακτορικός υπότροφος της Γερμανικής Κυβέρνησης στο Ινστιτούτο Τραπεζικού Δικαίου του Πανεπιστημίου Ιωάννης Γουτεμβέργιος του Μάινζ Γερμανίας.

Δείτε ολόκληρο το βιογραφικό εδώ

Email: papadimopoulos@teilar.gr, J_papadim@otenet.gr

Σδρόλιας Λάμπρος | Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Ο Λάμπρος Σδρόλιας είναι Καθηγητής του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι Θεσσαλίας στο ευρύτερο Γνωστικό Πεδίο της Οργάνωσης και Διοίκησης των Επιχειρήσεων, της Διοίκησης την Ανθρωπίνων Πόρων και του Στρατηγικού Management.

Δείτε ολόκληρο το βιογραφικό εδώ

Email: lsdrolias@teilar.gr

Τσέλιος Δημήτριος | Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Ο Δημήτρης Τσέλιος είναι Επίκουρος Καθηγητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Θεσσαλίας και μέλος Ε.Π. από το Μάρτιο του 2005.

Κατέχει Διδακτορικό δίπλωμα στην Επιστήμη των Υπολογιστών από το Εθνικό Πανεπιστήμιο της Ιρλανδίας (University College Dublin), ΜΔΕ στη Διασφάλιση Ποιότητας και πτυχίο στην Επιστήμη των Υπολογιστών.

Έχει συμμετοχή στη σύνταξη διαφόρων δημοσιεύσεων σε επιστημονικά συνέδρια ενώ τα ενδιαφέροντα του σχετίζονται με θέματα Ποιότητας και Λογισμικού Διαχείρισης Έργων.

Δείτε ολόκληρο το βιογραφικό εδώ

Email: tselios@teilar.gr

Μπλάνας Γεώργιος

Δείτε ολόκληρο το βιογραφικό εδώ

Email: blanas@teithessaly.gr, blanas@gmail.com